Midden in de Veluwe ligt het hotel De Sparrenhorst (****) op een steenworp afstand van het centrum van Nunspeet. Ook op de Veluwe, de Paasheuvel groep, waarin u overnacht in groepsaccommodaties.

De Sparrenhorst - overnachten in een hotel

Het hotel, dat over 177 kamers beschikt, bied uitzicht over de tuinen of het omringende bos. Hierdoor bevind u zich hier dicht bij de natuur, maar wel met het moderne comfort van thuis, zoals thee- en koffiefaciliteiten en gratis WiFi. Alle kamers hebben bovendien een balkom of een terras.

Na inspanning, volgt ontspanning. Geniet van het verwarmde binnenband of kom tot rust in de Finse sauna. Grenzend aan deze ontspanningsruimtes is onze gym gelegen. Een assortiment aan fitness apparatuur is hier aanwezig, waaronder een loopband, fietsen en dumbells. 
Sportieve prestaties vragen om een gevarieerd en uitgebalanceerde voeding. Bij het ontbijt, lunch en diner wordt rekening gehouden met sportprestaties en uw wensen. Het is zelfs mogelijk om in overleg de catering naar eigen hand samen te stellen.

De Paasheuvelgroep - overnachten in een groepsaccommodatie

Midden in de Veluwe liggen de groepsaccommodaties in het dorp Vierhouten. Dit park beschikt over diverse accommodaties van 24 tot 64 personen. Het bevind zich in een bosrijke omgeving. In de meeste huizen heeft u de beschikking over een keuken, facilitaire voorzieningen en ruime slaapkamers. Bij "De Paasheuvel" kunt u voor elke prijscategorie terecht. Zo kunt u gebruik maken van een grote accommodatie of van bijvoorbeeld Finse blokhutten.

Wanneer u gebruik maakt van één van deze groepsaccommodaties is het mogelijk om zelf te koken. Het is ook mogelijk om gebruikt te maken van de catering die wordt verzorgt door het park zelf. Het is mogelijk om in overleg de catering naar uw eigen wensen samen te stellen.

Trainingsvelden

De trainingen vinden plaats op de velden van VV Nunspeet of VSCO'61 in Oosterwolde. Deze sportparken beschikken over kwalitatief (UEFA) gecertificeerde kunstgrasvelden en natuurgrasvelden. Er zijn meer dan voldoende kleedkamers, een fysioruimte en een multifuncitoneel clubhuis. Ook eventuele oefenwedstrijden zullen op deze locaties worden gespeeld. 

Nevenactiviteiten

Niets is mooier om tussen de trainingen door (sportieve) activiteiten te organiseren. Nunspeet/Oosterwolde liggen in bosrijke omgevingen midden in De Velwe. Deze omgeving biedt uitstekende de mogelijkheid tot een professionale mountainbike clinic of een wandeling.

Prijzen en meer info

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Team E2 Sportrelations. Klik hier voor direct contact!
 

E2 sportrelations: Social Media

Social Media

Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste foto's, video's en ander nieuws! Zoek op "@E2 Sportrelations".

E2 sportrelations: Team E2 Sportrelations

Team E2 Sportrelations

Het team van E² Sportrelations bestaat uit jonge professionals met passie voor sport! Ondernemend en creatief gaan wij op zoek naar mogelijkheden waarin sport, ontwikkeling en bewegen centraal staan.

E2 sportrelations: Uw eigen toernooi

Uw eigen toernooi

Interesse in een (internationaal) toptoernooi op uw locatie? Top jeugdvoetbal in samenwerking met uw vereniging!