Winst of verlies wordt bepaald door details. De vorming van die details begint bij de basis. Een optimale voorbereiding vergroot dan ook de kans op succes. Een trainingskamp is daarom bij uitstek geschikt om in een topsportomgeving de basis te leggen voor een goed resultaat. Samen met  E2 Sportrelations bouwt u aan het fundament van uw prestaties.

Een door E2 Sportrelations georganiseerd trainingskamp is professioneel opgezet, tot in de puntjes geregeld en geschikt voor iedere doelgroep. Of het nu gaat om amateurs (Hoofd- en Topklasse), BVO’s, junioren of senioren,  E2 Sportrelations zorgt voor optimale omstandigheden om het maximale rendement uit uw groep te halen. Door ons grote netwerk in midden- en Oost-Nederland kunnen wij zeer gevarieerd met uw meedenken. Van oefenwedstrijden, trainingsaccomodaties, side-events, stadiontours, niks is ons te gek. Wij zijn een betrokken partner en denken met uw mee! Het team van E2 Sportrelations zorgt ervoor dat u zich alleen hoeft te concentreren op de voetbaltechnische accenten.

E2 Sportrelations biedt:

  • - Voetbaltrainingskampen in binnen- en buitenland
  • - Op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen
  • - Prima overnachtingsmogelijkheden
  • - Verantwoorde sportmaaltijden
  • - Uitstekende trainingsfaciliteiten
  • - Oefenwedstrijden en overige activiteiten

De volgende clubs maakten al naar alle tevredenheid gebruik van een trainingskamp georganiseerd door E2 Sportrelations:

 

 

E2 sportrelations: Trainingstrip Oost-Nederland

Trainingstrip Oost-Nederland

Winst of verlies wordt bepaald door details. De vorming van die details begint bij de basis. Een optimale voorbereiding vergroot dan ook de kans op succes. Een trainingskamp is daarom bij uistek geschikt om in een topsportomgeving de basis te leggen voor een goed resultaat. Samen met E² Sportrelations bouwt u aan het fundament van uw prestaties.   

E2 sportrelations: Overnachten in een hotel

Overnachten in een hotel

Op een steenworp afstand van Enschede ligt hotel Resort Bad Boekelo (****). Een uitstekend hotel in een bosrijke omgeving. In dit hotel overnachten deelnemers van trainingskampen en toernooien die wij organiseren. 

E2 sportrelations: Trainingstrip Centraal-Nederland

Trainingstrip Centraal-Nederland

De beste hotels, voor u samengesteld, in de prachtige omgeving van Nunspeet. Op "De Veluwe" maakt u een keuze uit een ruim assortiment, van groepsaccomodaties tot hotels.