Onze dienstverlening

Van een internationaal voetbaltoernooi tot een geheel verzorgd trainingskamp in Nederland of het buitenland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om kwaliteit op maat te bieden. Zowel in trainingskampen als in het organiseren van een toernooi, door onze samenwerkingen is het mogelijk om tot in de puntjes uw evenenment in te vullen en uit te voeren.

E2 Sportrelations is de ideale partner in het organiseren van een (internationaal) voetbaltoernooi of een trainingskamp voor uw vereniging. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich in het onderzoeken, organiseren en duurzaam implementeren van voetbalevenenementen bij uw vereniging. 

  • Het organiseren en uitvoeren van compleet verzorgde trainingskampen voor BVO's en topamateurs in binnen- en buitenland. 
  • Daarbij blinken wij uit in sportmaaltijden, fraaie accommodaties en regionale contacten.
  • Het onderzoeken, organiseren en implementeren van een toptoernooi met BVO's uit binnen- en buiteland bij uw vereniging.
  • Het neerleggen van een infrastructuur bij uw vereniging waarin wij vrijwilligers aansturen of alles voor u uit handen nemen.
  • Als gekwalificeerd SBB Leerbedrijf leiden wij studenten op in een gemoedelijke sfeer waarin onze professionals projectmatig werken. 

 

E2 sportrelations: Uw eigen toernooi

Uw eigen toernooi

Interesse in een (internationaal) toptoernooi op uw locatie? Top jeugdvoetbal in samenwerking met uw vereniging!

E2 sportrelations: Trainingskamp Londen

Trainingskamp Londen

Op voetbalavontuur in Londen, train en speel wedstrijden bij topclubs uit Londen.

E2 sportrelations: Social Media

Social Media

Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste foto's, video's en ander nieuws! Zoek op "@E2 Sportrelations".