Rond de Pasen is het traditiegetrouw een mooie voetbalperiode met veel activiteiten. Zo organiseert E2 Sportrelations de aankomende week een drietal activiteiten voor de jeugdopleidingen van Southend United en FC Twente. 

Trainingskamp FC Twente O16 Verenigd Koninkrijk
De spelers en staf van FC Twente O16 maken een echte voetbalreis door het Verenigd Koninkrijk. Op Goede Vrijdag spelen zij een oefenwedstrijd in en tegen Southampton FC. Na de wedstrijd reizen zij door naar Londen om daar zaterdag te spelen tegen AFC Wimbledon om  daarna te genieten van Premier League voetbal bij West Ham United – Leicester City. De trip wordt afgesloten met een bezoek aan Stamford Bridge, de thuishaven van Chelsea FC en vrije tijd in Londen.

Onder16


Trainingskamp Southend United
Traditiegetrouw organiseert team E2 Sportrelations rondom Pasen het trainingskamp van de jeugdopleiding van Southend United uit het Verenigd Koninrijk. De ploeg uit Southend (nabij Londen) komt per bus met de leeftijdsgroepen O12 t/m O15 over naar Boekelo om te trainen en wedstrijden te spelen. Zo spelen zij op dinsdag 16 april op het Trainingscentrum in Hengelo tegen FC Twente U11 (twingames 8v8) en wordt er op donderdag gespeeld tegen Sparta Enschede. 


Toernooi Mallorca FC Twente O15
De ploeg van FC Twente O15 vertrekt dinsdag 16 april naar het Spaanse eiland Mallorca om daar deel te nemen aan de “East Mallorca Cup”. Ploegen uit heel de wereld komen samen om in drie leeftijdscategorien (O11, O13 en O15) te strijden om de winst. In de poulefase neemt FC Twente O15 het op tegen o.a. Iparanga FC uit Brazillie, Junior FC en SD La Salle uit Spanje. Overige deelnemers zijn o.a. KRC Genk, Hertha BSC, Manchester City en FC Barcelona.

Imgl1121

Via onze social media kanalen krijgt u een impressie van de trips en toernooien. Volg ons via Facebook | Twitter | Instagram

 

 

E2 sportrelations: Trainingskamp Londen

Trainingskamp Londen

Op voetbalavontuur in Londen, train en speel wedstrijden bij topclubs uit Londen.

E2 sportrelations: Social Media

Social Media

Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste foto's, video's en ander nieuws! Zoek op "@E2 Sportrelations".

E2 sportrelations: Trainingstrip Oost-Nederland

Trainingstrip Oost-Nederland

Winst of verlies wordt bepaald door details. De vorming van die details begint bij de basis. Een optimale voorbereiding vergroot dan ook de kans op succes. Een trainingskamp is daarom bij uistek geschikt om in een topsportomgeving de basis te leggen voor een goed resultaat. Samen met E² Sportrelations bouwt u aan het fundament van uw prestaties.