Mooie voetbalweek rondom Pasen

Rond de Pasen is het traditiegetrouw een mooie voetbalperiode met veel activiteiten. Zo organiseert E2 Sportrelations de aankomende week een drietal activiteiten voor de jeugdopleidingen van Southend United en FC Twente. 

Vitesse O10 wint 2e editie VSCO'61 Wintercup

In een hele spannende finale werd Sparta O10 (2-1) nipt verslagen. Onder grote publieke belangstelling en onder een stralende zon zagen de toeschouwers een zeer geslaagd toernooi.

Laatste trainingen techniekscholen Avanti en ZAC

Morgen, vrijdag 15 december, staan de laatste techniekscholen bij onze partnerverenigingen op het programma! Bij zowel ZAC als Avanti Wilskracht gaan wij in het nieuwe jaar weer verder met een nieuwe cyclus!

Inschrijven techniekscholen Avanti Wilskracht en ZAC

Het is weer mogelijk om uw zoon of dochter in te schrijven voor de techniekscholen die wij aanbieden bij Avanti Wilskracht en ZAC Zwolle. Update: de Techniekschool Avanti Wilskracht, start vrijdag 13 oktober, zit VOL!

Programma trainingsweek Southend United

Van maandag 4 april tot donderdag 6 april is een deel van de jeugdopleiding van Southend United op bezoek in Nederland. De Engelsen komen ieder jaar, tot grote tevredenheid, terug naar Enschede voor een trainingsweek georganiseerd door E2 Sportrelations. Bekijk hier het programma.

 

Werken aan je skills in de meivakantie

In de meivakantie organiseert het team van E2 Sportrelations een drietal uitdagende "Soccer Skills Day" bij onze partnerverenigingen Sparta, Avanti en ZAC. Spelers worden in een dagvullend programma uitgedaagd om aan skills te werken om zo de voetbalvaardigheden te verbeteren. 

Tweetal oefenwedstrijden voor Japanse ploegen

In samenwerking met Total Soccer Tours organiseert E2 Sportrelations een tweetal oefenwedstrijden voor Japanse Football Clubs die in Nederland zijn voor een trainingskamp. 

 

Team E2 Sportrelations on tour

Een delegatie van Team E2 Sportrelations zal morgen, donderdag 23 februari, reizen naar Londen. Zij zullen vier dagen in Londen verblijven en daar o.a. een bezoek brengen aan West Ham United, Cambridge United en Southend United. Doel van het bezoek is het onder de aandacht brengen van trainingstrips, toernooien en vernieuwde afspraken doorspreken met onze bestaande klanten. 

 

 

Alle informatie over ZAC Wintercup

Alle informatie wat betreft poule indeling, wedstrijdschema en reglementen over de ZAC Wintercup op 21 januari 2017 staat nu op onze website.

E2 Sportrelations en ZAC organiseren ZAC O10 Wintercup

Op zaterdag 21 januari organiseert E2 Sportrelations in samenwerking met ZAC de eerste editie van de “ZAC Wintercup”. Een eendaags voetbaltoernooi met zestien deelnemers voor spelers onder de 10 jaar op het Sportpark Jo van Marle in Zwolle.
 

Nieuwe Techniekschool ZAC begint op 9 december

Vanaf vrijdag 9 december bieden wij, in samenwerking met ZAC en Total Soccer Method, de eerste Techniekschool in het seizoen 2016-2017 aan. Met TSM hebben we een wereldwijd bekende partner gevonden waarmee we actief onze trainingsmethode en trainingen naar een hoger niveau kunnen tillen. De Techniekschool zal voor het eerst sinds haar bestaan 10 trainingen in beslag nemen! Naast de veranderingen in de indhoud zal de Techniekschool deze winter ook vier trainingen in de zaal hebben! 

Programma trainingsweek Cambridge United FC

Van maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli zal Cambridge United FC een trainingskamp volgen in Enschede. De Britse "League Two" club komt met zijn O19 lichting naar Nederland. Het team van E2 Sportrelations is blij met de toezegging van Cambridge United voor een geheel verzorgd trainingskamp. 

Zij zullen trainen op de velden van RKSV EMOS en Sparta Enschede. Ook zullen zij een oefenwedstrijd spelen tegen VV Rigtersbleek. Lees hieronder het volledige programma.

Terugblik ZAC Techniekschool

De ZAC Techniekschool die E2 Sportrelations heeft aangeboden bij ZAC in Zwolle is wederom succesvol verlopen. Veertig spelers uit de F- en E-laag hebben in een zevenweekse cyclus diverse oefenvormen doorlopen waarin telkens een voetbalthema centraal stond. Na afloop keerden spelers huiswaarts met een welverdiend certificaat maar bovenal een voetbalervaring rijker.

BLOG - Voetbalscholen

BLOG. Vanaf heden zullen wij regelmatig een stuk plaatsen over onze werkwijze, activiteiten en mening over zaken die te maken hebben met (jeugd)voetbal of andere sporten.

Gisteren verscheen in verschillende media een interessant artikel over voetbalscholen en het nut hiervan. Onder andere dit artikel: (http://nos.nl/artikel/2083085-steeds-meer-voetbalscholen-in-nederland-maar-twijfels-over-nut.html) Een mooie aanzet om onze werkwijze eens nader te verklaren.

 

Techniekschool AW gestart

Vrijdag 2 oktober zijn we gestart met de techniekschool voor F,E en D spelers van Avanti Wilskracht. De techniekschool is een extra trainingsmoment, als aanvulling op de reguliere trainingen. 

"Je mooiste voetbalfoto" op de voetbaldagen!

Wil jij net zulke gave actiefoto's als Messi, Ronaldo en Robben?

In samenwerking met “je mooiste voetbalfoto” worden tijdens onze voetbaldagen spelers vastgelegd op de foto. Alle spelers worden gefotografeerd en jouw mooiste actiefoto kun je vervolgens bestellen op de website.
 

 


 

 

Partnership met Coach Ctrl

E2 Sportrelations en Coach Ctrl hebben de handen ineen geslagen en denken met deze samenwerking een unieke propositie te hebben om amateurverenigingen te helpen bij het (verder) profesionaliseren van hun technisch beleid.

 

RSC Anderlecht Winnaar VOGIDO C-toernooi

Door in de finale Vitesse overtuigend met 4-1 te verslaan is het Belgische Anderlecht de winnaar geworden van het 11e internationale C-toernooi (spelers onder 14 jaar) van Vogido. Beide ploegen bereikten de eindstrijd door in de halve finale na een gelijke stand de strafschoppenserie beter te benutten.